Aankomst in Nederland op 13 augustus 1979 als Flora Khatun. Rechts onder ben ik. Met oprechte deelneming voor mijn reisgenootje naast mij. Hij heeft deze zware reis niet mogen overleven.

Volgens de dienstdoende arts zou ik mijn reisgenootje diezelfde avond nog nareizen. Maar die dag liep de andere kinderarts op zijn vrije dag het ziekenhuis in en heeft zijn gezin afgebeld om alsnog tenminste een poging te doen om de volgende dag te halen.

Mijn dank zal altijd uitgaan naar de intensieve bezorgdheid en kundige zorg van Dr. Drewes (kinderarts), die mijn leven die ene dag heeft gered.

Dit ben ik nu:

Lieve moeder Fulbanu,

Ik ben op zoek naar moeder FULBANU, vader JASSIMUDDIN en tenminste 2 zussen. Ik ben naar het NICWO babyhome in Dhaka gebracht in de winter of lente van 1979. Volgens de informatie van Dokter Jack Preger, die uw verhaal heeft vastgelegd als bestolen van mijn twee oudere zussen. U bent blijven zoeken naar ons en heeft ons kunnen opgeven als gestolen bij deze Dr. Preger.

Misschien bent u niet mijn moeder of zus, maar iemand anders zijn of haar moeder of zus van een kind dat ook naar haar moeder zoekt. Heb vertrouwen in deze DNA test en je weet maar nooit of je kind ook op zoek is naar u.

Mata Fulbanu, alsjeblieft!! I WEET dat u nooit ons had willen opgeven of afstaan. Heb vertrouwen lieve moeder. U bent en wordt niet vergeten. U wordt herinnerd als 1 van de moeders van de dokter Pregerlijst. I heb uw aanklacht gehoord moeder; dankzij Dr Preger! Als als jij dit leest en de naam herkent van mijn vader en moeder samen, dan kunnen we misschien zussen of nichten zijn.

Ik hou gewoon van u en ik ben er klaar voor om iedereen te ontmoeten.

With lots of love,

Reijha K10 (Flora Khatun/Khatoon)

Dr. Jack Preger list of 1981