Over Reijha

Ik ben misschien wel een kunstenaar die zichzelf en haar werk hier wil voorstellen of misschien heb ik een bedrijf met een missie om te beschrijven. Maar dit is het verhaal over waar ik ECHT vandaan kom en waar mijn hart nu ligt.

Ik ben eind jaren 70 geboren in Bangladesh. Dankzij childtrafficing mogen opgroeien in West-Friesland aan het IJsselmeer en via Alkmaar neergestreken in Medemblik, een ander stadje in West-Friesland aan het IJsselmeer. In 2011 en in 2016 ben ik moeder geworden. Daarmee is mijn grootste droom uitgekomen. De oudste is vernoemd naar een bewoner Nijenburg en de jongste is vernoemd naar een bewoner van Radboud.

Mijn grote droom is havenmeester worden (lees: brugwacht) en nog meer bootjes betaald mogen bestaren per dag. 1 kop koffie per uur is voldoende. Maar voor nu blijft het lekker nog even bij dromen en lekker samen of alleen in het zonnetje genieten van de opengaande deuren van de sluizen en het neergaan van DE brug.

Moge een opgewekt hart je deelgenoot zijn, ondanks de zware last en verdriet die je te doorstaan hebt. En zij die opgewekt zijn, blijf verlichten, want een vriendelijke groet kan het verschil maken.

Met vriendelijke groeten en een dikke knuffel,

Reijha K10